Advanced Task Killer

Advanced Task Killer 1.9.7

Lopende apps in één keer tegelijk afsluiten

VOOR

  • Duidelijke lijst
  • Werkt feilloos
  • Lijst met te negeren apps

TEGEN

  • Taalfouten in (Engelstalige) hulpteksten
  • Oppassen met belangrijke processen

Excellent
9

Met het gratis Advanced Task Killer sluit je snel meerdere processen tegelijk af. Zo maak je geheugen vrij en verbeter je de prestaties van je smartphone.

Voordat je het weet zijn er tientallen lopende processen op je Android. Bij het opstarten van het toestel openen er standaard al apps en systeemtaken. Bovendien sluiten applicaties als spelletjes en chatprogramma's niet zomaar wanneer je op de Thuis-knop drukt; ze gaan dan alleen naar de achtergrond. Advanced Task Killer komt met de oplossing: met een druk op de knop sluit je in één keer een heleboel apps.

Advanced Task Killer zet linksboven in de taakbalk een klein icoontje. Klik hierop en er verschijnt een overzichtelijke lijst met de lopende processen. Eventueel vink je bepaalde apps weg, zodat deze wel open blijven. Druk vervolgens op het uitnodigende 'KILL selected apps' et voila. Advanced Task Killer vertelt je ook meteen hoeveel geheugen er nu beschikbaar is. Via de instellingen hou je bovendien een 'Ignore List' bij: programma's in deze lijst negeert Advanced Task Killer tijdens de digitale kruistocht.

Zit je een uurtje hevig te Androiden, dan vertraagt je mobieltje al snel door alle openstaande apps. Oplossing: zet Advanced Task Killer op je phone en sluit ze allemaal tegelijk.

Advanced Task Killer

Download

Advanced Task Killer 1.9.7

Beoordelingen about Advanced Task Killer

Promotie×